24 januari 2010

Week 3

Zondagavond is tegenwoordig een scrapavond voor mij. Week 3 is ook alweer klaar, nog maar 49 te gaan.

Credits:

Coolwater papers van Centani Designs
Button uit Looking back on a great summer blogtrain freebie van Anita
Tag uit Rustydays van SAAB
Bloemen uit Lazy days of summer van Weeds & Wildflowers design
Lint van july freebie van Violine design
Font: JohnDoe, Klill

17 januari 2010

Week 02, 11 t/m 17 januari

De vierde pagina van het 2010 boek is ook klaar. Ik moet zeggen dat het niet meevalt om er altijd aan te denken foto's te maken, maar deze week is het goed gelukt. Ik hoefde niet te smokkelen :-).

Credits:
Coolwater papers van Centani Designs
Button uit Looking back on a great summer blogtrain freebie van Anita
Sketch Alpha van Kate Hadfield
Haak uit little pirate kit van BL Design
Plakband uit Elements Pack van Fishinmom Designs
Font: JohnDoe, Klill

10 januari 2010

Helemaal op schema: week 1

Ja, nog steeds helemaal op schema, week 1 is ook al klaar :-).


Credits:
Coolwater papers van Centani Designs
Button uit Looking back on a great summer blogtrain freebie van Anita
Ribbon uit Bubble Pop van Choubinette
Slider uit Birthday Rules van Lauren Bavin
Font: JohnDoe, Klill, DearJoeFour

09 januari 2010

De eerste drie dagen van het jaar

De eerste drie dagen van het 365 dagen project zijn een feit. Ik heb het maar week 0 genoemd voor het fotoboek. Best lastig om die drie dagen zo passend op een pagina te krijgen. Ik kijk al uit naar de eerste volle week :-)


Credits:
Coolwater papers van Centani Designs
Button uit Looking back on a great summer blogtrain freebie van Anita
Font: JohnDoe, Klill, DearJoeFour

07 januari 2010

365 dagen project

Gisteren heb ik besloten dat ik mee ga doen aan het 365 dagen project. Elke dag een foto en daar een fotoboek van maken met voor elke week een pagina. Dat is natuurlijk wel een uitdaging, maar ik heb er helemaal zin in! Ik ben begonnen met een pagina van het schaatsen afgelopen zondag. Dat was wel een hoogtepuntje, voor het eerst leren schaatsen, dus heb ik er maar gelijk een aparte pagina van gemaakt.


Het ijs is dik genoeg, het zonnetje schijnt, dus hoogste tijd om je nieuwe schaatsen uit te gaan proberen. Vorig jaar heb je nog op van die dubbele ijzertjes geschaatst, maar dat kun je eigenlijk geen schaatsen noemen. Vandaar dat we nu echte schaatsen voor je hebben gekocht. Gisteren zijn we naar Holiday On Ice geweest en dat glijden zag er zo gemakkelijk uit, dat dit vandaag geen problemen mag opleveren. Maar de praktijk wees anders uit. Eenmaal op het ijs leek je wel een marionet die aan mama's armen hing. We vroegen ons af hoe je ooit schaatsen zou kunnen leren op deze manier.
Eerst maar even wat schuifelen aan mama's arm en met veel vallen en opstaan kwamen we een paar metertjes vooruit. En dan mag ik je niet meer vasthouden; je kunt het zelf wel?! Nee, je kunt het nog niet, maar je doorzettingsvermogen helpt je er wel doorheen. Na een half uurtje schuifel je achter een stoel aan over het ijs en krijg je er lol in. Zou je het dan toch gaan leren?

Credits:
Coolwater papers van Centani Designs; Distressed white alpha van Misty Cato Designs;
Schaatsen uit Waterlo Project In the Snowflake World; Button uit Looking back on a great summer blogtrain freebie van Anita; Touwtje uit It's about time van Scrapdragon Designs;
Font: JohnDoe

01 januari 2010

Winter

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar allemaal! Voor het eerst in mijn leven heb ik een goed voornemen voor het nieuwe jaar en dat is meer tijd vrijmaken voor mijn digiscraphobby!

Deze winter hebben we al van de sneeuwpret kunnen genieten. Ik kon me niet herinneren dat ik in Nederland ooit zoveel sneeuw gezien had. Voor Stan was het zeker de eerste keer en hij genoot dan ook volop!
Het gaat komende week weer koud worden in Nederland. Zouden we ook het ijs op kunnen? Voor Stan staat hier een paar nieuwe schaatsen te wachten, dus ik hoop het wel!


Credits
Paper uit A touch of Colour kit van Happy Scrap Arts; White Acrylic Alhpa van Scrapsassie; Snowflakes van Michelle Coleman; Font: JohnDoe, Fabulous 50s